bburn.nl | Terugbetalings- en retourneringsbeleid

Terugbetalings- en retourneringsbeleid

is uw aankoop niet helemaal wat u ervan had verwacht? Lees hieronder onze voorwaarden met betrekking tot ons terugbetalings- en retourneringsbeleid

Herroepingsrecht maatwerkproducten

Onze haardmeubels worden op maat voor u gemaakt. Er geldt daarom geen herroepingsrecht.

Herroepingsrecht overige producten

Standaard producten – waarop wij geen maatwerk hebben toegepast – kunt u wel retourneren. De verzend- en retourkosten zijn voor eigen rekening*. De geretourneerde producten moeten nieuw, ongebruikt en onbeschadigd zijn.

* Voor de Sample box geldt dat verzend- en retourkosten worden verrekend indien u een haardmeubel bij ons afneemt.

Retourtermijn

Onze retourtermijn is 14 dagen. Deze termijn gaat in op de dag dat u onze producten heeft ontvangen.

Retourneren

U kunt vooraf contact met ons opnemen, zodat wij u een verzendlabel kunnen sturen (dit doen wij digitaal en u zult deze zelf moeten printen). Het terugsturen van (een deel van) uw bestelling is op eigen risico. Bewaar het afleverbewijs dus goed tot uw pakketje bij ons is aangekomen en verwerkt. U krijgt van ons een e-mail wanneer we uw retourzending hebben ontvangen en wanneer uw geld is teruggestort;

Verpak de producten zorgvuldig zodat beschadiging tijdens verzending zoveel mogelijk wordt beperkt. Zorg dat het verzendadres (verzendlabel) & afzender duidelijk op de verzending staan genoteerd.

Retourkosten

Wij streven ernaar om na ontvangst van de retourzending het bedrag (eventueel minus de kosten voor de retourzending) binnen 7 dagen retour te sturen.