Voor ieder interieur

Voor ieder interieur

Onze cinewalls

Wat is een Cinewall?

Bij een cinewall worden de haard én televisie in een nis met voorzetwand geplaatst. Bij een cinewall werken wij uitsluitend met elektrische haarden, omdat een haard met echt vuur in deze opstelling met televisie te veel hitte afgeeft. In de cinewall worden alle kabels fraai weggewerkt in de nis, wat zorgt voor een strakke uitstraling. Bij ons kun je jouw haardmeubel of cinewall eenvoudig samenstellen met behulp van onze designer.

Kasten en fronten

De fronten van onze kasten worden gemaakt van massief eikenhout. Door het eikenhout te kleuren kun je het uiterlijk van het meubel bepalen; van robuust zwart (black oak) tot warm bruin (double smoked oak) of een naturel look (natural oak).

Voor de binnenkant van de kasten gebruiken wij zwart eikenhouten Unilin panelen. Omdat Unilin bestaat uit gemelamineerd plaatmateriaal zal het hout niet gaan werken. De fronten worden voorzien van luxe Italiana Ferramenta scharnieren met gasdrukveren en met het push-to-open systeem heb je gemakkelijk toegang tot de kastruimte.

Marmeren bladen

Onze marmeren bladen worden vervaardigd uit echt natuursteen. Zo is elk blad uniek, getekend door de natuur. Wij bieden voor ieder interieur een passende kleur. Van marmers als Carrara, Emperador, Fior di Bosco tot de hardere natuurstenen als Indian Black en Belvedere.

Benieuwd naar de materialen die we gebruiken? In onze sample box vind je onder meer samples van onze kleuropties voor de kasten en fronten en onze marmers.

Haarden

Bij een cinewall werken wij uitsluitend met elektrische haarden, omdat een haard met echt vuur in deze opstelling met televisie te veel hitte afgeeft.

Elektrische haard

Wanneer de elektrische haard is aangesloten op een stopcontact heb je met slechts één druk op de knop een brandende haard. Een elektrische haard is ook ideaal als je kleine kinderen hebt, omdat deze haard geen echte vlammen heeft, maar door middel van licht een realistisch 3D-effect creërt. Voor onze cinewalls bieden wij de keuze uit de elektrische haard Aflamo unique 65. Wil je deze haard in het echt zien ‘branden’? Kom dan (op afspraak) langs in onze studio!

Combineer en ontdek de mogelijkheden

Ontwerp je eigen haardmeubel of cinewall

Materialen

Onze cinewalls worden op ambachtelijke wijze geproduceerd in onze eigen werkplaats in Wormerveer (Noord-Holland). Hiervoor maken we gebruik van de mooiste materialen die de natuur ons te bieden heeft: massief eikenhout en echt marmer- en natuursteen bladen.

Haarden

Bij een cinewall werken wij uitsluitend met elektrische haarden, omdat een haard met echt vuur in deze opstelling met televisie te veel hitte afgeeft.

Ontwerp je eigen cinewall