bburn.nl | FAQ

Meest gestelde vragen

Heeft u een vraag? Wellicht staat het antwoord tussen onze meest gestelde vragen. Staat het antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Wat is de garantietermijn?
Wij bieden één jaar garantie op een haardmeubel. Omdat wij handgemaakte producten en maatwerk leveren, hanteren wij geen vaste garantievoorwaarden, maar bekijken wij iedere situatie afzonderlijk.

Wat is jullie werkgebied?
Ons werkgebied betreft heel Nederland, uitgezonderd de Waddeneilanden, en België.

Wat is de levertijd voor een haardmeubel op maat?
Wij streven er naar om een haardmeubel binnen 6 weken (vanaf akkoord op de offerte) te installeren. Let op: door drukte kan de levertijd afwijken. Bij akkoord van de offerte plannen we een afspraak met u om het haardmeubel te leveren en te plaatsen.

Wat verstaan jullie onder ‘installatie’?
Onze haardmeubels worden volledig geïnstalleerd, inclusief de bouw van de koof boven de haard*. De koof wordt gebouwd met een frame van metal studs profielen en afgewerkt met promatect brandvrije platen. Omdat er geen rookkanaal nodig is, kan het meubel op elke plek in huis worden geplaatst. Voorafgaand aan de installatie nemen wij met u de installatie door.

* Wij bouwen de koof en leveren deze stuc-klaar af. Dit houdt in dat de koof niet door ons gestuct wordt, maar wel gereedgemaakt wordt voor stucwerk.

Zijn er kosten verbonden aan de bezorging en plaatsing van de buitenkeuken?
Bezorging en installatie binnen Nederland is gratis (met uitzondering van de Waddeneilanden). Buiten Nederland werken wij met een regiotoeslag. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?
Voor het plaatsen van een bestelling dient u eerst een offerte aan te vragen via onze haardmeubel designer tool of kom (op afspraak) langs in onze studio om samen uw haardmeubel te ontwerpen.

Hebben jullie ook een fysiek verkooppunt?
Wij hebben geen fysieke winkel, maar u bent (op afspraak) van harte welkom in onze studio in Wormerveer. Hier kunt u onze inbouwhaarden zien ‘branden’ en kunt u onze keuze in fronten en marmers bekijken en combineren.

Met welke materialen werken jullie?
Onze haardmeubels worden op ambachtelijke wijze geproduceerd in onze eigen werkplaats in Wormerveer (Noord-Holland). Hiervoor maken we gebruik van de mooiste materialen die de natuur ons te bieden heeft: FSC gecertificeerd Europees eikenhout en echt marmer- en natuursteen bladen. Lees hier meer over onze materialen.

Kan ik mijn eigen haardmeubel samenstellen?
Met onze Haardmeubel designer creëert u in een handomdraai uw ideale haardmeubel. Kies uw haard en combineer de verschillende fronten en marmeren bladen en ontdek de mogelijkheden.

Hebben jullie ook een fysiek verkooppunt?
Wij hebben geen fysieke winkel, maar u bent van harte welkom (op afspraak) in onze studio in Wormerveer. Hier kunt u onze inbouwhaarden zien ‘branden’ en hebben wij modellen van onze keuze in fronten en marmers waarmee u kunt combineren. U kunt er ook voor kiezen om een sample box te bestellen of af te halen.

Wat zijn jullie openingstijden?
Wij zijn aanwezig van maandag tot en met vrijdag, van 09.00 tot 16.00 uur. Wilt u langskomen? Wij adviseren om vooraf even contact met ons op te nemen, zodat u niet voor een dichte deur staat (wij zijn weg voor installaties).

Ik wil graag een advies op maat, is dit mogelijk?
U kunt een afspraak met ons inplannen voor aan persoonlijk advies. Wij werken niet op locatie.